2012. október 17., szerda

Sült kolbász balzsamecetes piros zöldségekkel

Sült kolbász balzsamecetes piros zöldségekkel




Ezt az ételt a Good Food magazinból készítettem (júniusi szám).
Aldiban vásároltam mini grill kolbászokat. Az alaprecepthez képest nagyon leegyszerűsítettem a készítést, mert mindent egy tepsiben sütöttem meg.

Hozzávalók:
3 fej lilahagyma
3 pritamin vagy kápia paprika
2 ek. olívaolaj
2 ek. balzsamecet
3-4 paradicsom vagy 250g koktélparadicsom
1 ek. méz

A zöldségeket feldaraboltam, leöntöttem az olívaolaj-méz-balzsamecet keverékkel,  rátettem a tetejére a grill kolbászokat majd kb. fél óra alatt 180-20 0 fokon pirosra sütöttem, közben néha a kolbászokat megforgattam. Nagyon finom, kipróbáltam mustáros krumplipürével is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése