Sült kolbász balzsamecetes piros zöldségekkel
Ezt az ételt a Good Food magazinból készítettem (júniusi szám).
Aldiban vásároltam mini grill kolbászokat. Az alaprecepthez képest nagyon leegyszerűsítettem a készítést, mert mindent egy tepsiben sütöttem meg.
Hozzávalók:
3 fej lilahagyma
3 pritamin vagy kápia paprika
2 ek. olívaolaj
2 ek. balzsamecet
3-4 paradicsom vagy 250g koktélparadicsom
1 ek. méz
A zöldségeket feldaraboltam, leöntöttem az olívaolaj-méz-balzsamecet keverékkel, rátettem a tetejére a grill kolbászokat majd kb. fél óra alatt 180-20 0 fokon pirosra sütöttem, közben néha a kolbászokat megforgattam. Nagyon finom, kipróbáltam mustáros krumplipürével is!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése